Peerke Donders

Daar waar gastvrijheid telt….. Eet- en feest gelegenheid… Peerke Donders.

De eet- en feestgelegenheid Peerke Donders is gelegen aan de rand van Tilburg Noord en is gelegen op de geboorte grond van Peerke Donders.

Deze locatie is de in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een waar bedevaartsoord, waar bezienswaardigheden van Peerke te bewonderen zijn. Hierbij ondermeer zijn geboorte huis en het Peerke Donders Paviljoen. Het Paviljoen geeft een beeld van het leven en werken van Peerke Donders en van de hedendaagse vormen van naastenliefde.

De eet -en feestgelegenheid is een plaats waar gastvrijheid het belangrijkste product is. Alles draait hier om de gast, wat goed is voor de gast, is goed voor de medewerker en goed voor het bedrijf.

Gastvrouw Elke  geeft dat weg waar het om gaat….open en eerlijk naar de gasten toe, ze aan alle kanten het gevoel geven dat ze welkom zijn en dat ze echt blij zijn als je er bent.
Dit draagt ze ook over aan haar medewerkers. Een vlotte, zeer vriendelijke, kordate en perfecte bediening in een modern uitstralend onderkomen. Met aandacht werken ze samen aan dat ultieme gevoel van gastvrijheid.
De uitspanning Peerke Donders beschikt over een prachtige verzorgde tuin welke uitermate geschikt is voor bruiloften en partijen. Het is ook een formele “ trouwgelegenheid”

Met zijn fraai terras is Peerke Donders een perfecte gelegenheid om de stad te ontvluchten en even te genieten van een kopje koffie, een gezellige aangeklede borrel of een goed verzorgde lunch.

Eet- en feestgelegenheid Peerke Donders heeft zich vooral gericht op evenementen, bruiloften en partijen

Peerke Donders, een ontmoetingsplaats in een rustige en stijlvolle omgeving waar gastvrijheid telt.

 

Copyright

Beerens Hospitality Consult 2015

 

wandelcoach kleur