• sliwc2
  • sliwc1
  • sliwc3
  • sliwc4

De Wandelcoach

wandelcoach1Beerens Hospitality Consult heeft de natuur ingezet als meest gastvrije omgeving voor personal coaching. Vanaf 1 april 2015 gaat BHC mensen begeleiden in de vorm van een personal coaching.

Iedereen kent wel situaties waarin het even wat minder gaat in - en op het werk of in de privé sfeer. Wandel coaching is ontspannend en gemakkelijk.
Al wandelend in gesprek gaan, maakt dat moeilijk bespreekbare onderwerpen gemakkelijk gedeeld kunnen worden. Buiten zijn maakt dat je zintuigen geprikkeld worden, waardoor je meer bewust wordt van je gedrag en mogelijkheden. Beweging brengt je bewust en onbewust in balans.

In de natuur word je op een aantal vlakken bewust en onbewust gestimuleerd. Allereerst zijn er de zintuigen die maximaal gebruikt en geprikkeld worden. De geluiden, de kleuren, de geuren en de wind langs je huid, het draagt allemaal bij aan een groter bewustzijn van jezelf. De beweging van je lichaam ondersteunt onbewust de acties die je met je hoofd bedenkt. Lichaam en geest worden weer nadrukkelijk de cybernetische eenheid. De natuur is ook een toonbeeld van acceptatie.

Wandel coaching geeft een krachtige communicatie tussen coach en deelnemer maar lost niet de problemen automatisch op. Het is een hulpmiddel om tot gedragsverandering te komen.wandelcoach2Het belangrijkste effecten van coaching in de meest gastvrije omgeving is:

Er is ruimte om iets te vertellen, een omgeving om op andere gedachten te komen, situaties te accepteren zoals ze zijn en nieuwe acties te ondernemen. De moeite waard om het te ervaren.

Voor nadere informatie:

•    Stuur een mailtje aan
      of doe een belletje naar Frans Beerens, telefoon 06 33733437.

•    Een offerte wordt naar gelang de problematiek en de hiervoor 
      benodigde tijd op maat gemaakt.

 

    

Copyright

Beerens Hospitality Consult 2015

 

wandelcoach kleur